Chop suey med peberfrugter og andebryst

Chop suey er en kinesisk ret, som kan laves med forskelligt kød og lynstegte grønsager. Opskriften er lavet til 2 voksne og 2 børn

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder
  • 2 Skyl agurken, flæk den på langs, og skær den i små skiver á 2-3 cm.
  • 3 Skyl chilien, og hak den fint
  • 4 Pres saften ud af limefrugten
  • 5 Hæld soja i en gryde, og bring gryden i kog
  • 6 Tilsæt limesaft, finthakket chili og peanuts
  • 7 Lad det simre et par min.
  • 8 Hæld blandingen over agurkerne
  • 9 Smag til med soja og lime
  • 10 Skyl koriander, og hak den
  • 11 Skræl ingefæren, og riv den fint
  • 12 Kog nudlerne efter anvisningen på pakken
  • 13 Sigt vandet fra nudlerne
  • 14 Bland nudler med ingefær og koriander
  • 15 Skyl peberfrugterne og dem i tynde strimler
  • 16 Pil løg og hvidløg. Hak hvidløgene fint. Skær løgene i tynde både
  • 17 Dyp kødet med køkkenrulle og skær det i tynde strimler
  • 18 Hæld olie i en wok elle sauterpande
  • 19 Varm wokken eller panden rigtig godt op
  • 20 Brun kødet af i olien et par minutter
  • 21 Tag kødet af wokken eller panden, og læg det på en tallerken
  • 22 Kom løg, peberfrugter og hvidløg i wokken eller på panden
  • 23 Sving grøntsagerne rundt et par minutter
  • 24 Tilsæt soja
  • 25 Kom kød og nudler i wokken eller panden i et minuts tid, til det hele er varmt
  • 26

    Servering:

    Del chop suey og agurkesalat i fire portioner. 20 procent til hvert barn og 30 procent til hver voksen. Børnene kan drikke et glas sodavand til, mens de voksne kan drikke et glas vin.
  • {{recipeDoneText}} Chop suey med peberfrugter og andebryst

Tip

Hvis du ikke kan få fat i fuldkornsnudler, kan du i stedet bruge fuldkornspasta. Retten kan også laves med kylling, kalkun, svinekød eller oksekød i stedet for and. Koriander har en lidt anderledes smag. Hvis du ikke kan lide koriander, kan du i stedet bruge frisk persille.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier