Chop suey med peberfrugter og andebryst

Chop suey med peberfrugter og andebryst

Chop suey er en kinesisk ret, som kan laves med forskelligt kød og lynstegte grønsager. Opskriften er lavet til 2 voksne og 2 børn
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder
  • 2 Skyl agurken, flæk den på langs, og skær den i små skiver á 2-3 cm.
  • 3 Skyl chilien, og hak den fint
  • 4 Pres saften ud af limefrugten
  • 5 Hæld soja i en gryde, og bring gryden i kog
  • 6 Tilsæt limesaft, finthakket chili og peanuts
  • 7 Lad det simre et par min.
  • 8 Hæld blandingen over agurkerne
  • 9 Smag til med soja og lime
  • 10 Skyl koriander, og hak den
  • 11 Skræl ingefæren, og riv den fint
  • 12 Kog nudlerne efter anvisningen på pakken
  • 13 Sigt vandet fra nudlerne
  • 14 Bland nudler med ingefær og koriander
  • 15 Skyl peberfrugterne og dem i tynde strimler
  • 16 Pil løg og hvidløg. Hak hvidløgene fint. Skær løgene i tynde både
  • 17 Dyp kødet med køkkenrulle og skær det i tynde strimler
  • 18 Hæld olie i en wok elle sauterpande
  • 19 Varm wokken eller panden rigtig godt op
  • 20 Brun kødet af i olien et par minutter
  • 21 Tag kødet af wokken eller panden, og læg det på en tallerken
  • 22 Kom løg, peberfrugter og hvidløg i wokken eller på panden
  • 23 Sving grøntsagerne rundt et par minutter
  • 24 Tilsæt soja
  • 25 Kom kød og nudler i wokken eller panden i et minuts tid, til det hele er varmt
  • 26

    Servering:

    Del chop suey og agurkesalat i fire portioner. 20 procent til hvert barn og 30 procent til hver voksen. Børnene kan drikke et glas sodavand til, mens de voksne kan drikke et glas vin.
  • {{recipeDoneText}} Chop suey med peberfrugter og andebryst

Tip

Hvis du ikke kan få fat i fuldkornsnudler, kan du i stedet bruge fuldkornspasta. Retten kan også laves med kylling, kalkun, svinekød eller oksekød i stedet for and. Koriander har en lidt anderledes smag. Hvis du ikke kan lide koriander, kan du i stedet bruge frisk persille.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier