Chokoladetærte med banan, vanilleiscreme og ølsirup

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Lav gerne tærtebunden dagen før så den er afkølet når bananerne lægges på.
  • 2 Tænd for ovnen på 175 grader og smør en høj rand form eller spring form med margarine.
  • 3 Bland mel, cacao og bagepulver sammen i en skål.
  • 4 Del æggeblommer fra hvider, (begge dele skal bruges) æggeblommer og sukker piskes hvidt, ca. 5 min.
  • 5 Sigt melblanding i æggende, og tilsæt fløde og mel.
  • 6 Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen.
  • 7 Fordel dejen i formen og bag bunden i den varme ovn i ca. 1 time.
  • 8 Kog øl og sukker til en tyk sirup og smagt til med citronsaft.
  • 9 Skær bananerne i tynde skiver og fordel dem på bunden.
  • 10

    Pensl med ølsiruppen.

  • 11 Server kagen med vanilleiscreme og sirup pynt evt. med hakkede nødder og mynte.
  • Så er det spisetid! Chokoladetærte med banan, vanilleiscreme og ølsirup

Opskriften er udviklet af