En børnevenlig roulade med sød chokolade og syltede kirsebær. Kan også laves med en hjemmelavet coulis af jordbær, hindbær eller noget helt tredje.  

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.
  • 2 Kom æg og sukker i en skål.
  • 3 Pisk sammen med en elpisker, indtil blandingen bliver skummet.
  • 4 Bland mel og bagepulver sammen i en anden skål og vend i 
æggeblandingen.
  • 5 Rør mælken i.
  • 6 Dæk bunden på en bradepande med bagepapir.
  • 7 Spred dejen tyndt ud.
  • 8 Sæt bradepanden midt i ovnen og bag den i ca. 10 minutter.
  • 9 Læg et stykke bagepapir på bordet og drys sukker over.
  • 10 Vend den nybagte dej ud på det sukrede papir.
  • 11 Træk det papir, som kagen blevet bagt på, af.
  • 12 Læg papiret på igen og lad bunden køle helt af.
  • 13 Pisk fløden til skum og vend bær og chokolade i.
  • 14 Fordel fløden over kagen.
  • 15 Rul sammen ved at løfte i det sukrede papir.
  • 16 Rul fra den lange side, ellers får du alt for brede skiver.
  • 17 Stil i køleskab, indtil kagen skal serveres.
  • 18 Skær i skiver og servér, evt. med lidt flere bær til pynt.
  • {{recipeDoneText}} Chokoladeroulade med fyld

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier