Chokoladeovertrukne marcipankugler med figner og Baileys

Chokoladeovertrukne marcipankugler med figner og Baileys

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 55 g.
  • Fedt 19 g.
  • Energifor./ pers 427 kcal
  • Fedtenergi 40 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skær stilken af fignerne, og hak dem fint.

  • 2

    Læg fignerne i blød i Baileys i bøtte med tætsluttende låg på køl i et døgn. 

  • 3

    Ælt marcipan med figner og Baileys til en ensartet masse. 

  • 4

    Tril kugler og stil dem på en bordplade på bagepapir. 

  • 5

    Smelt chokoladen i vandbad og dyp kuglerne i chokoladen og stil dem tilbage på papiret. 

  • 6

    Pynt med valgt drys, her 3 guldkugler på hver kugle.

     

     

  • 7

    Man kan også pynte med ristede og finthakkede valnødder, hasselnødder eller mandler.

  • {{recipeDoneText}} Chokoladeovertrukne marcipankugler med figner og Baileys

Opskriften er udviklet af