Sådan gør du

  • 1 Varm ovnen op til 180°.
  • 2 Smelt chokolade og smør sammen i et vandbad.
  • 3 Afkøl det lidt.
  • 4 Bland mel, bagepulver og salt i en skål.
  • 5 Pisk æg, sukker, vaniljekorn og kaffe til en luftig æggesnaps med en el-håndmixer i en anden skål.
  • 6 Bland chokolade- og melblanding i.
  • 7 Vend hakket chokolade og valnødder i.
  • 8 Blandingen vil være mere fast end til almindelige muffins.
  • 9 Fordel dejen i smurte muffinsforme og glat den ud (kom lidt vand på fingrene).
  • 10 Bag dem 15 min.
  • 11 Pas på de ikke får for meget, de skal være fugtige indvendig.
  • 12 Afkøl i 10 min. og vend ud på en bagerist.
  • {{recipeDoneText}} Chokolademuffins

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter