Sådan gør du

  • 1 Chokoladen brækkes i mindre stykker.
  • 2 Smeltes over vandbad og fjernes fra varmen.
  • 3 Smørret røres i.
  • 4 Æggeblomme og sukker piskes let og luftigt i en skål.
  • 5 Chokoladeblandingen vendes i.
  • 6 Øl tilsættes.
  • 7 Æggehviderne piskes stive.
  • 8 Mel og bagepulver sigtes sammen og vendes i dejen.
  • 9 Æggehviderne vendes forsigtigt i.
  • 10 Dejen fordeles i 12 smurte muffinsforme.
  • 11 Bagetid: Ca. 20 min. midt i ovnen ved 200°.
  • 12 Muffinsene stilles på rist, afkøles og pyntes med sigtet flormelis.
  • 13

    Sirup:

    Æblerne skæres i tynde både.
  • 14 Æbler, vand, sukker og citronsaft koges i en lille gryde ca. 3 min.
  • 15

    Creme:

    Fløden piskes til skum.
  • 16 Kanel, flormelis og porter blandes i.
  • {{recipeDoneText}} Chokolademuffins

Opskriften er udviklet af