Sådan gør du

  • 1 Varm ovnen op til 180 grader.
  • 2 Smelt 200 g chokolade og smør sammen i et vandbad.
  • 3 Afkøl det lidt. Bland mel, bagepulver og salt i en skål.
  • 4 Pisk æg, sukker, vaniljekorn og kaffe til en luftig æggesnaps med en håndmikser i en anden skål.
  • 5 Bland chokolade- og melblandingen i.
  • 6 Vend 60 g hakket chokolade og valnødder i.
  • 7 Blandingen vil være mere fast end til almindelige muffins.
  • 8 Fordel dejen i smurte muffinforme og glat den ud (kom lidt vand på fingrene).
  • 9 Bag dem 15 min. Pas på, de ikke får for meget, de skal være fugtige indvendig.
  • 10 Afkøl i 10 min. og vend kagerne ud på en bagerist.
  • {{recipeDoneText}} Chokolademuffins

Opskriften er udviklet af