Chokoladekage med porter
En god porter er fantastisk ved siden af chokoladekagen. Her er kagen serveret med mascarpone, som vi også krydrer med lidt porter.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 175 grader.
  • 2 Smelt smør i en gryde.
  • 3 Læg chokoladen heri og flyt fra varmen.
  • 4 Lad chokoladen smelte. Rør sammen.
  • 5 Vend mel, bagepulver, vaniljesukker og kakao sammen i en skål og hæld chokolade-smørret i. Rør rundt. Kom æggene i og pisk dejen godt sammen.
  • 6 Vend marmelade heri og kom dejen i en smurt springform, 24 cm.
  • 7 Bag kagen i 20 minutter. Afkøl helt.
  • 8 Kom mascarpone i en skål og rør med flormelis og porter.
  • 9 Udstik kagen i portioner med en udstikker eller et glas, hvis du vil servere den som på billedet. Eller skær kagen i lagkageformede stykker.
  • 10 Hak chokoladen eller skær den på skrå, så du får store flager af chokolade.
  • 11 Kom macarpone på kagen og pynt med chokolade.
  • 12 Server porter i glasset.
  • {{recipeDoneText}} Chokoladekage med porter

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier