Chokoladeis med chili

Sådan gør du

  • 1 Æggeblommer og sukker piskes hvidt og luftigt med en elpisker.
  • 2 Det tager ca. 5 minutter.
  • 3 Chokoladen hakkes let og smeltes i en skål over vandbad.
  • 4 Sirup og finthakket chili røres i den smeltede chokolade.
  • 5 Chokoladen afkøles til stuetemperatur og røres dernæst i æggemassen.
  • 6 Fløden piskes til let flødeskum og vendes i chokolade-æggemassen. Hæld isen i en form og frys den minimum 4 timer.
  • 7 Måske har du tilberedt den dagen før dine gæsterne kommer på besøg.
  • 8 Pærer og blommer skæres i små stykker og marineres med ahornsirup og limesaft.
  • 9 Tag isen ud af fryseren en halv time før servering og anret kugler af is sammen med pærer og blommer.
  • 10 Drys evt. med lidt hakket chokolade.
  • {{recipeDoneText}} Chokoladeis med chili

Opskriften er udviklet af