Chokoladecupcakes med kokosfrosting
Mørke og fulde af smag med klistrede skumfiduser og store stykker chokolade - disse cupcakes tager kegler på kagebordet.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Tænd ovnen på 200/185 grader varmluft.
  • 2 Smelt smør, fløde, 50 g chokolade og brun farin sammen i en kasserolle. Lad det køle til stuetemperatur. Pisk æggene i et ad gangen.
  • 3 Bland de sidste 50 g chokolade, sukker, mel, bagepulver, kakaopulver, salt og marshmallows i en skål. Rør det i smørblandingen, til massen er glat og ensartet.
  • 4 Fordel dejen i 12 cupcakeforme, sæt kagerne i ovnen, og bag dem i ca. 20 minutter.
  • 5 Lad kagerne køle lidt, og forbered imens toppingen.
  • 6 Pisk smørret sammen med flormelis, vaniljekorn og kokos, indtil det er lyst og luftigt.
  • 7 Rør flødeosten i, og pynt kagerne med topping og drys.
  • Så er det spisetid! Chokoladecupcakes med kokosfrosting

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier