Chokolade-nougat med ristede mandler

Chokolade-nougat med ristede mandler

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 9 g.
  • Kulhydrater 55 g.
  • Fedt 31 g.
  • Energifor./ pers 161 kcal
  • Fedtenergi 52 %
  • 1

    Beskrivelse

    Bred mandelsplitterne ud på en bageplade med bagepapir og stil dem i en 200 grader varm ovn, til de er gyldne, det tager kun få minutter.

  • 2

    Lad mandlerne afkøle, mens chokoladen smeltes i en gryde med en god bund ved meget svag varme. 

  • 3

    Tern af den bløde nougat kommes i gryden til chokoladen og smelter sammen med chokoladen under omrøring. 

  • 4

    Mandlerne røres i chokolade-nougat-blandingen. Hældes i en form, afkøler og stilles på køl i et døgn. 

  • 5

    Skær firkanter.

  • Så er det spisetid! Chokolade-nougat med ristede mandler

Opskriften er udviklet af