Chokoladebrownies
Brownies er super til fødselsdage eller andre festlige lejligheder og kan med fordel serveres sammen med is.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Vask hænder.
  • 2 Mål alle varer af.
  • 3 Kom bagepapir i en firkantet bageform eller et ovnfast fad på ca. 15 x 25 cm.
  • 4 Tænd ovnen på 175 grader.
  • 5 Bræk chokoladen i stykker, og kom dem i en skål med små stykker smør.
  • 6 Lav et vandbad: Sæt en gryde med ½ liter vand over og bring i kog. Sluk for blusset.
  • 7 Sæt skålen med chokolade og smør over gryden og smelt.
  • 8 Flæk vaniljestangen og skrab kernerne ud. Rør dem i chokoladeblandingen.
  • 9 Rør brun farin og mel i skålen med chokoladeblandingen.
  • 10 Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med en gaffel. Rør dem i dejen.
  • 11 Hak nødderne groft og rør dem i dejen.
  • 12 Brug en dejskraber og sørg for at alt bliver blandet godt sammen.
  • 13 Kom dejen i formen i et jævnt lag.
  • 14 Sæt kagen i midten af ovnen og bag ca. 35 minutter.
  • 15 Stik et lille træspid eller en lille kniv i kagen. Hvis der er rå dej på, skal kagen bage lidt længere tid.
  • 16 Lad kagen køle lidt af. Skær den ud i firkanter til brownies.
  • 17 Drys flormelis igennem en si hen over kagerne.
  • Så er det spisetid! Chokoladebrownies

Opskriften er udviklet af