Chokoboller med kerner og rosiner

Chokoboller med kerner og rosiner

Chokoladeboller anno 2013 med masser af fuldkorn og smag
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kom vand i en skål
  • 2 Kom gær i vandet og rør til gæren er opløst
  • 3 Tilsæt resten af ingredienserne, hold lidt mel tilbage
  • 4 Ælt dejen godt, den må gerne klistre lidt
  • 5 Tilsæt mere mel hvis du synes dejen er for klistret
  • 6 Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i godt 30 minutter
  • 7 Kom bagepapir på en bageplade
  • 8 Form dejen til 20 boller
  • 9 Sæt bollerne på bagepladen
  • 10 Lad bollerne hæve et lunt sted i en time
  • 11 Tænd ovnen på 160 grader
  • 12 Bag bollerne i ca. 30 minutter
  • 13 Lad bollerne køle af på en bagerist
  • 14 Server 1 bolle og 1 glas mælk til hver person
  • {{recipeDoneText}} Chokoboller med kerner og rosiner

Tip

Bollerne er færdigbagte, når de lyder hult når du banker dem under bunden

Opskriften er udviklet af