Choko nougat is med tilbehør

Sådan gør du

  • 1 Skræl pærerne og fjern kernehuset fra bunden, så pæren stadig er hel.
  • 2 Kog brombær, sukker og hvidvin op.
  • 3 Kom pærerne i og lad dem stå lige under kogepunktet i 10 min.
  • 4 Tag dem herefter af og lad dem trække yderligere i 10 min.
  • 5 Tag dem så op og lad dem køle af.
  • 6 Lad sukkeret smelte til karamel ved svag varme.
  • 7 Sørg for, at den ikke bliver for mørk.
  • 8 Tilsæt nødder og bland.
  • 9 Smør derefter et fad med lidt vindruekerneolie og læg nøddeblandingen deri.
  • 10 Afkøl og hak nødderne i mindre stykker med en kniv eller i en foodprocessor.
  • 11

    Servering:

    Lav kugler af isen ved at dyppe en ske i varmt vand.
  • 12 Server den i dessertglas sammen med pære og de karameliserede nødder.
  • {{recipeDoneText}} Choko nougat is med tilbehør

Opskriften er udviklet af