Chilipaneret laks med spinat

Det er lidt pillearbejde med laksen, men det er det hele værd.

Sådan gør du

  • 1 Skær laksen i firkantede stykker. 
  • 2 Smør lidt chilipasta på hvert stykke og krydr med salt og peber.
  • 3  Kom hvedemel på et fad, let pisket æg i et andet og rasp på et tredje. Hav en teflonpande med olie parat. Vend laksen i hvedemel, i pisket æg og så i rasp. 
  • 4 Steg nu laksestykkerne gyldne på alle sider.
  • 5 Sæt en gryde vand over til nudlerne.
  • 6 Skyl spinaten og kom på en pande sammen med smør. Lad spinaten falde sammen og smag til med salt.
  • 7 Kog nudlerne efter anvisning.
  • 8 Mos avocadokødet og smag til med rigelig mængde citronsaft.
  • 9 Server laksen med spinat, nudler og avocadomos. Drys brøndkarse henover.
  • {{recipeDoneText}} Chilipaneret laks med spinat

Opskriften er udviklet af