Chilimedaljoner med grøntsagssalat og grøn pasta

Sådan gør du

  • 1 Halver chilierne og fjern kerner og skillevæge.
  • 2 Læg dem på en varm pande i ca. 5 minutter og vend dem et par gange, skindsiden må gerne blive sort.
  • 3 Tag dem af panden og læg dem i en plastpose, mens de køler lidt af.
  • 4 Skrab frugtkødet af skindet og hak det fint sammen med salt og peber. ognbsp;
  • 5 Skær svampene i mindre stykker.
  • 6 Snit løget.
  • 7 Skær sellerien i tynde skiver.
  • 8 Rist svampene på en varm pande i olie og krydr med salt og peber.
  • 9 Tilsæt løg og selleri og steg det under omrøring i ca. 5 minutter til det er mørt.
  • 10 Tilsæt balsamico og lade det koge et øjeblik.
  • 11 Tilsæt persilleblade, smag til med salt og peber og tag det af varmen. ognbsp;
  • 12 Kog pastaen al dente. ognbsp;
  • 13 Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle.
  • 14 Varm olien ved god varme på en lille pande.
  • 15 Brun kødet 1 minut på hver side.
  • 16 Skru ned til middel varme og steg kødet færdigt ca. 2 minutter på hver side.
  • 17 Ved servering smøres chiliblandingen oven på medaljonerne. ognbsp;
  • 18 Skær rucolaen i mindre stykker og blend den med fløde, salt og peber.
  • 19 Kom det i en gryde og giv det et opkog.
  • 20 Hæld pastaen i et dørslag og vend den i den varme rucolafløde.
  • 21 Smag til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Chilimedaljoner med grøntsagssalat og grøn pasta

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier