Chilimarinerede kyllingespid

Sådan gør du

  • 1 p>Skær kyllingefileterne i lange 2 cm brede strimler
  • 2 p>
  • 3 Skær peberfrugterne i små terninger
  • 4 li>
  • 5 Halvér løgene, del dem efter løgskællene og kog dem i 2 min.
  • 6 Stik enden af en kyllingestrimmel på spid, stik peber på, vikl kyllingen om og stik spiddet igennem, fortsæt med løg og mere kyllingekød
  • 7 li>
  • 8 Læg spiddene i et halvdybt fad
  • 9 li>
  • 10 Marinade: Blandt ingredienserne, bortset fra saltet, og hæld det over spiddene
  • 11 p>
  • 12 Lad dem trække koldt 3-4 timer
  • 13 li>
  • 14 Drys spiddene med salt og brun dem hurtigt på en stegepande
  • 15 li>
  • 16 Læg dem i en bradepande og sæt den i ovnen ved 175 grader i ca. 6 min. eller til de er gennemstegte
  • 17 li>
  • 18 Servér spiddene varme med brød til
  • 19 li>
  • {{recipeDoneText}} Chilimarinerede kyllingespid

Opskriften er udviklet af