Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Farsen deles i 4 dele og formes til kugler.
  • 2 Kuglerne presses så flade som muligt.
  • 3 Det gøres nemmest på et stykke bagepapir – så er det også lettere at overføre kødet til grill eller pande.
  • 4 Tænd ovnen, da burgerbollerne skal varmes inden brug.
  • 5 Gennemsteg kødet på pande ved god varme i så lidt olie som muligt, krydr med salt og peber.
  • 6 Stegetiden afhænger af bøffernes tykkelse, men 1 - 1 1/2 minut på hver side kan være tilstrækkeligt.
  • 7 Tryk let på den stegte burger: Er saften ikke rød mere, er kødet stegt.ognbsp;
  • 8 Cheeseburgers - Når den ene side af bøfferne er stegt og vendt, lægges en skive ost på den stegte side, mens den anden side steges.ognbsp; Underburgerbollen smøres let med mayonnaise eller lignende.
  • 9 Salatblade på, derefter bøffen, et drys oregano, tomatskiver, jalapenoskiver og løg afsluttende med ketchup på overburgerbollen.ognbsp; Majs, rød peber og syltede agurker blandes i en skål og serveres som tilbehør.
  • Så er det spisetid! Chiliburger

Opskriften er udviklet af