Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Sauter de to slags løg gyldne i olie, tilsæt gulerødder og steg yderligere et par minutter.
  • 2 Bland alle øvrige grønsager og krydderier ved og sauter videre i et par minutter, før tomater, bouillon samt vineddike hældes over.
  • 3 Lad retten snurre ved jævn varme til grønsagerne er møre, men stadig har bid.
  • 4 Bland bønnerne i retten, varmt den igennem og smag til med yderligere krydderier.
  • 5 Spæd evt med mere bouillon under kogningen, hvis der er behov.
  • 6

    Guacamole

    Mos avocadokødet med hvidløg og lidt limesaft.
  • 7 Bland tomater og rødløg i og smag til med salt, peber, yderligere limesaft samt koriander.
  • 8

    Servering

    Server chilien med lune tacoskaller samt guacamolesalat.
  • Så er det spisetid! Chili sin carne

Tip

Du kan også vælge at servere grønsags chilien med pasta & parmesan.

Opskriften er udviklet af