Chili-gryde med bønner og tomat

Sådan gør du

  • 1 Pil og hak løget i tern.
  • 2 Skyl porrerne. Skær roden af. Lav et snit ned igennem porrerne og skyl dem godt.
  • 3 Skær porrerne i skiver.
  • 4 Pil og pres hvidløget.
  • 5 Skyl chilierne og skær dem over på langs. Skrab kernerne og de hvide sidevægge ud.
  • 6 Hak chilien.
  • 7 Hæld olien i en gryde, og varm den op.
  • 8 Kom løg og porrerne i gryden, og steg dem i ca. 3 minutter.
  • 9 Kom hvidløg og halvdelen af den hakkede chili i gryden.
  • 10 Steg indtil løg og porrer er bløde.
  • 11 Åben dåserne med bønner, og hæld dem i en si.
  • 12 Lad bønnerne dryppe af. Kassér lagen.
  • 13 Hæld tomaterne i en anden si, og lad dem dryppe af. Kassér lagen.
  • 14 Hak tomaterne.
  • 15 Kom bønner og tomater i gryden. Rør.
  • 16 Læg låg på gryden, og kog i 10-15 minutter under låg. Kom vand i gryden, hvis bønnegryden er for tyk.
  • 17 Smag bønnegryden til med salt og hakket chili.
  • 18 Servér chiligryden rygende varm med en klat yoghurt og brød.
  • {{recipeDoneText}} Chili-gryde med bønner og tomat

Opskriften er udviklet af