Chili-gryde med bønner og tomat

Chili-gryde med bønner og tomat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder.
  • 2 Mål alle ingredienserne af.
  • 3 Pil og hak løget. Se video om, hvordan du snitter løg.
  • 4 Skyl porrerne. Skær roden af. Lav et snit ned igennem porrerne og skyl dem godt.
  • 5 Skær porrerne i skiver. Se video om, hvordan du snitter porrer.
  • 6 Pil og pres hvidløget.
  • 7 Skyl chilierne og skær dem over på langs. Skrab kernerne og de hvide sidevægge ud.
  • 8 Hak chilien.
  • 9 Hæld olien i en gryde, og varm den op.
  • 10 Kom løg og porrerne i gryden, og steg dem i ca. 3 minutter.
  • 11 Kom hvidløg og halvdelen af den hakkede chili i gryden.
  • 12 Steg indtil løg og porrer er bløde.
  • 13 Åben dåserne med bønner, og hæld dem i en si.
  • 14 Lad bønnerne dryppe af. Kassér lagen.
  • 15 Hæld tomaterne i en anden si, og lad dem dryppe af. Kassér lagen.
  • 16 Hak tomaterne.
  • 17 Kom bønner og tomater i gryden. Rør.
  • 18 Læg låg på gryden, og kog i 10-15 minutter under låg. Kom vand i gryden, hvis bønnegryden er for tyk.
  • 19 Smag bønnegryden til med salt og hakket chili.
  • 20 Servér chiligryden rygende varm med en klat yoghurt og brød.
  • {{recipeDoneText}} Chili-gryde med bønner og tomat

Opskriften er udviklet af