Chili con carne på grillen

Sådan gør du

  • 1 Kog risene efter anvisningen på pakken. 
  • 2 Sæt en støbejernspande på grillen. Du kan også vælge at lave opskriften på en almindelig pande i køkkenet indenfor. 
  • 3 Form små kødboller af oksekødet. Læg kødbollerne på panden og giv dem lidt chiliolie og smør. Gerne chilismør fra Thise som Claus Holm bruger i opskriften. 
  • 4 Del tomat og champignoner og tilsæt dem på panden. 
  • 5 Krydr med lakridspulver og chili. 
  • 6 Tilsæt flåede tomater. Krydr med salt og peber. Lad det hele koge godt sammen på støbejernspanden i ca. fem minutter. 
  • 7 Kom lidt olie på snack peber og løg og grill grøntsagerne på grillen. Bruger du ikke grillen, kan du også riste dem af på en almindelig pande. Grøntsagerne skal have, til de har en gylden stegeskorpe. 
  • 8 Vend creme fraiche i en skål med salt og peber. 
  • 9 Når risene er færdigkogt, vendes en klat smør sammen med risene. 
  • 10 Servér nu din chili con carne fra støbejernspanden med de grillede grøntsager, ris, en klat creme fraiche og friskrevet parmesan. 
  • {{recipeDoneText}} Chili con carne på grillen

Opskriften er udviklet af