Chili con carne med sprøde grøntsager og aioli

Sådan gør du

  • 1 Kom olie på en varm stegepande. 
  • 2 Skær kødet i strimler og steg dem på panden. Krydr med røget paprika, røget salt og spidskommen. 
  • 3 Tilsæt aioli på panden. 
  • 4 Hak chili og kom stykkerne op på panden. 
  • 5 Skær rødløg, blegselleri, peberfrugt og tomat i grove stykker og kom dem op på panden. 
  • 6 Tilsæt Sambal Olek, hakkede tomater og kidneybønner. 
  • 7 Lad det hele koge ind på panden i 15-20 minutter. 
  • 8 Servér din chili con carne med en skefuld creme fraiche.
  • {{recipeDoneText}} Chili con carne med sprøde grøntsager og aioli

Tip

Smager godt sammen med ris. 

Opskriften er udviklet af