Chili con carne
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Udblød bønnerne i koldt vand i 10-12 timer eller natten over.
  • 2 Hæld vandet fra og kog bønnerne møre ca. 45 minutter i friskt vand tilsat salt.
  • 3 Fjern kernerne fra peberfrugterne og chilierne og skær dem i tern.
  • 4 Hak løg og hvidløg og svits dem i olien. Tilsæt det hakkede kød og brun det under omrøring.
  • 5 Tilsæt de flåede tomater, peberfrugter, chili, vand, spidskommen og salt.
  • 6 Lad retten simre ca. 30 minutter under låg.
  • 7 Kom bønnerne i og kog videre i 10 minutter
  • 8 Smag til med salt, peber og evt. stødt chili – den må gerne være stærk.
  • 9 Server med groft brød, cremefraiche og skiver af avocado dryppet med citron.
  • {{recipeDoneText}} Chili con carne

Opskriften er udviklet af