Hot suppe fra USA med masser af limesaft. Bløde tortillas skæres i strimler og ristes, før de drysses over suppen lige før den serveres. Yami!

Sådan gør du

  • 1 Kom kyllingen i en gryde, dæk med vand. Kog op, kom salt i gryden. Fjern det skum, der dannes på overfladen. 
  • 2 Skær suppegrøntsager i mindre stykker, og kom dem i gryden sammen med hønsefond. Læg låg på, lad simre i ca. 1 time.
  • 3 Tag kyllingen op og afkøl. Gem gulerødder, der er kogt med. 
  • 4 Tag kylling fra til dagen efter. Cirka et bryst.Del resten af kødet i mindre stykker. 
  • 5 Hak løg og hvidløg og svits i olie. Tilføj spidskommen. 
  • 6 Kom løgblandingen i gryden med suppe. Tilføj tomat, tacosauce og gulerødder. 
  • 7 Læg kyllingekødet i og kog op. Smag til med limesaft, salt og peber. 
  • 8 Skær tortillas i en centimeter tykke strimler. Steg sprøde i olie på en pande. Læg på køkkenrulle før servering. 
  • 9 Drys med snittet forårsløg.
  • {{recipeDoneText}} Chicken tortilla soup

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier