Cherrytomater fyldt med krydret ansjossmør

Sådan gør du

  • 1 Smelt smørret over meget svag varme – det skal smelte ikke stege.
  • 2 Tilsæt knust eller fintrevet hvidløg og rør konstant i det varme men ikke stegende smør.
  • 3 Hak ansjoserne fint og kom dem i sammen med olien.
  • 4

    Rør fortsat til massen har ensartet og cremet konsistens. Skær toppen af tomaterne og udhul dem.

  • 5 Stil dem på hovedet på køkkenrulle.
  • 6 Kom fyldet i, brug evt. en sprøjtepose.
  • 7 Fyldet skal helst være lunt, blødt og cremet ved servering.
  • {{recipeDoneText}} Cherrytomater fyldt med krydret ansjossmør

Tip

Tomaterne kan godt fyldes i god tid, men de må ikke være kolde og fyldet ikke koldt og hårdt ved servering.
Brug desuden så små tomater som muligt da der skal være balance mellem tomater og fyld.

Opskriften er udviklet af