Sådan gør du

  • 1

    Skær skinke og ost i tern.

  • 2

    Nip enderne af bønnerne, og kog bønnerne i letsaltet vand i 3 minutter.

  • 3

    Hæld vandet fra, og skyl bønnerne i iskoldt vand (så bevarer de den flotte grønne farve).

  • 4

    Skyl tomater, radiser og agurk.

  • 5

    Skær tomaterne i både.

  • 6

    Snit radiserne på den lange led, og skær agurken i tern.

  • 7

    Rens fenniklen, og skær den i tynde skiver.

  • 8

    Bland det hele sammen i en skål. Hæld oliven udover.

  • 9

    Skyl og tør persillen.

  • 10

    Hak den groft, og drys den over salaten.

  • 11

    Sennepsdressing

    Rør sennep sammen med eddike. 

  • 12

    Tilsæt cremefraiche, og rør det sammen til en dressing. Dryp dressingen over salaten. 

  • 13

    Servering

    Servér salaten sammen med lunet ciabattabrød

  • {{recipeDoneText}} Chef's salad

Opskriften er udviklet af