Cheesecake med blåbær

Den klassiske cheesecake er New Yorks mest ikoniske bidrag til verdens gastronomi. Vi elsker den. Men husk at gå i gang dagen før. Den skal nemlig have lov at sætte sig og blive helt kold.

Sådan gør du

  • 1

    Tænd ovnen på 175° grader.

    Knus kagerne, til de nærmest ligner rasp. Vi brugte en stor morter. Bland krummerne med smør. Tryk massen ud i en smurt springform på 22-24 cm. Rør flødeost og cremefraiche sammen i en skål. I en anden skål kommes æg og sukker, som piskes sammen. Pisk hvedemel, vaniljesukker og citronskal i æggeblandingen, og vend indholdet fra de to skåle sammen.

    Hæld dejen over bunden, og bag kagen i ca. 1 time. Afkøl kagen, og sæt den i køleskab til dagen efter.

    Kom blåbær, lidt grønne blade og en anelse flormelis på toppen, og servér.

  • {{recipeDoneText}} Cheesecake med blåbær

Opskriften er udviklet af