Cheesecake med ananas

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 18 g.
  • Fedt 10 g.
  • Energifor./ pers 298 kcal
  • Fedtenergi 47 %

Sådan gør du

  • 1

    Bund:

    Smuldr kiksene fint og bland det med havregryn. Rist det let i smør. Kom det i bunden af en springform. Pres det let. Stil på køl. 

  • 2

    Ostemasse

    Læg husblas i blød i koldt vand i 10 minutter. 

  • 3

    Rør smøreost med skyr, æggeblommer, vaniljekorn og citron. 

  • 4

    Pisk æggehviderne stive med sukker. 

  • 5

    Tag husblassen op af vandet og læg det i en skål i vandbad og smelt husblassen. Lad den afkøle. 

  • 6

    Rør husblassen i ostemassen og vend nu med de stiftpiskede hvider. Til en ensartet masse. Hæld massen over bunden. Og stil kagen på køl til næste dag. Og stil kagen på køl til næste dag. 

  • 7

    Top

    Læg husblas i blød i koldt vand i 10 minutter. 

  • 8

    Hæld væden fra ananasringene. Læg 8 ringe ananas på ostemassen. 

  • 9

    Tag husblassen op af vandet og læg det i en skål i vandbad og smelt husblassen. Lad den afkøle. 

  • 10

    Bland den med ananassaften. Hæld saften henover ananasringene, så de lige nøjagtigt er dækkede. 

  • 11

    Stil kagen på køl og lad toppen stivne. Det fungerer fint natten over på køl, men tilberedes kagens sidste del fra morgenstunden, vil kagen være fin til aften. Altså ca. 9 timer.

  • {{recipeDoneText}} Cheesecake med ananas

Opskriften er udviklet af