Cheesecake

Sådan gør du

  • 1

    Bund:

    Knus Digestive-kiksene, smelt smørret og bland det sammen.
  • 2 Fordel kikse-blandingen i bunden af en springform ( 24 cm i dia.) og stil den i køleskabet. 
  • 3

    Fyld:

    Læg husblassen i koldt vand i ca. 5 min.
  • 4 Rør æggeblommerne sammen med osten, cremefraiche, sukker, vaniljesukker og revet citronskal.
  • 5 Pisk æggehviderne stive og rør dem derefter i.
  • 6 Varm citronsaften i en gryde.
  • 7 Tag husblassen op, pres vandet af den og lad den smelte i den varme citronsaft.
  • 8 Afkøl husblas-blandingen lidt og tilsæt den i en tynd stråle under omrøring til oste-blandingen.
  • 9 Fordel fyldet jævnt med dejskraber ovenpå kiksebunden.
  • 10 Stil kagen i køleskabet i 1 time.
  • {{recipeDoneText}} Cheesecake

Opskriften er udviklet af