Char siu salat med char siu dressing

Sådan gør du

  • 1 Rul kødet sammen og snør det.
  • 2 Kom det i en gryde, tilsæt porre i skiver, 50 g ingefær - gerne skræller og dæk med vand.
  • 3 Kog kødet under låg ved svag varme i 1½ time.
  • 4 Kasser kogevandet.
  • 5 Kog derefter kødet i ½ l vand med 50 g finthakket ingefær, sojasauce, sukker og krydderi uden låg i ca. 1 time.
  • 6 Vend kødet nogle gange.
  • 7 Tag kødet op og læg det i pres.
  • 8 Stil det i køleskabet til næste dag.
  • 9 Skær kødet i meget tynde skiver.Anret det på salat med tomater, citron i skiver og peberfrugter i små tern.
  • 10 Bland char siu sauce med vand og server det som dressing til kødet.
  • {{recipeDoneText}} Char siu salat med char siu dressing

Tip

Smør evt. dressingen på tallerkenen før kødet lægges ovenpå. Så har kødet mulighed for at tage smag af dressingen Char siu sauce kan købes i asiatiske specialforretninger, som evt. sender varer over hele landet

Opskriften er udviklet af