Cevapcici serveret med bønnesalat vendt i salsa verte

Sådan gør du

  • 1 Sæt bønnerne i blød natten over og kog dem i nyt vand med laurbærblade og salt i ca. 1 time til de er møre.
  • 2

    Salsa verte:

    Blend olivenolie med hvidløg, kapers, cornichoner, sennep, vand, basilikum og persille sammen.
  • 3 Krydr med salt og peber.
  • 4 Vend de kogte bønner i salsa verten sammen med halve cherrytomater, rødløg i tern og rucola salat.
  • 5

    Cevapcici:

    Rør oksekødet med hvidløg, paprika, mynte, persille, salt og peber.
  • 6 Form farsen til små pølser på 2 x 5 cm og steg dem på grill eller pande, 2 min. på hver side eller til de er gennemstegte.
  • 7

    Anretning:

    Server cevapcici på små spyd med bønnesalat vendt i salsa verte og groft brød.
  • {{recipeDoneText}} Cevapcici serveret med bønnesalat vendt i salsa verte

Opskriften er udviklet af