Cassoulet af lammemørbrad

Her finder du Claus Holms opskrift på en skøn forårsinspireret lammecassoulet med spinat, asparges og ærteskud. Det er lækker og velsmagende mad på ingen tid!

Sådan gør du

  • 1 Kom lidt hvidløgsolie på panden og tænd for blusset. Skær kødet ud i mundrette tern og læg det på den varme pande. Drys med salt og koriander.
  • 2 Skyl forårsløg, skær dem ud i mundrette skiver og læg dem på panden sammen med lammet. Rødløget pilles og skæres i både og tilsættes. Knæk bunden af aspargesene, der hvor de naturligt giver efter, og skær også dem i mundrette stykker. 
  • 3 Tilsæt nu æblemost og saften fra 1/2 citron. Skær to tykke skiver smør og tilsæt dem til retten. Skyl spinaten, dup den af for vand og tilsæt også den til retten. Lad det simre i et par minutter til spinaten bliver let blød.
  • 4 Tag retten af varmen og server med friske ærteskud og eventuelt et drys citronskal.
  • Voila! Cassoulet af lammemørbrad

Opskriften er udviklet af