Carpaccio af skinkemignon med kapeersvinaigrette og salat

Sådan gør du

  • 1 Kødet: dup skinkemignonen tør med køkkenrulle.
  • 2 Krydr med salt og peber.
  • 3 Lad olien blive varm på en pande ved god varme.
  • 4 Brun hurtigt mignonen på alle sider og læg den i et ovnfast fad.
  • 5 Sæt den i en kold ovn.
  • 6 Tænd ovnen på 160 grader og steg den i ca. 30 minutter.
  • 7 Bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen være 63-65 grader.
  • 8 Tag kødet ud af ovnen og lad det afkøle.
  • 9 Stil det i køleskab.
  • 10 Skær kødet i meget tynde skiver og anret dem portionsvis på tallerkener.
  • 11 Kapersvinaigrette: kom alle ingredienserne til vinaigretten i en blender eller hurtighakker og blend det.
  • 12 Hvis man ikke har blender, kan alt hakkes fint og blandes med et piskeris.
  • 13 Smag til med salt og peber.
  • 14 Læg vinaigretten på kødet ved anretningen.Salat: skær et kryds i toppen af tomaterne.
  • 15 Kom dem i kogende vand.
  • 16 Efter fem-ti sekunder løsner skindet sig.
  • 17 Kom dem i koldt vand.
  • 18 Fjern skindet.
  • 19 Skær tomaterne i kvarte og fjern kernerne.
  • 20 Skær tomaterne i tern.
  • 21 Kartoflen skæres i papirtynde skiver.
  • 22 Dup skiverne tørre og steg dem lysebrune i olie.
  • 23 Læg dem på køkkenrulle og drys med salt. Riv salaten i passende stykker, bland med timian og kørvel, dryp med olie, derefter balsamico, salt og peber.
  • 24 Vend tomaterne og kartoffelchips i.
  • 25 Læg salaten på kødet.
  • 26 Servér straks.
  • {{recipeDoneText}} Carpaccio af skinkemignon med kapeersvinaigrette og salat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier