Cannelloni med spinat og to slags ost

Cannelloni er en italiensk middagsfavorit, som minder lidt om lasagne, når den bages i et ildfast fad i ovnen. Vi har fyldt vores cannelloni med både blåskimmel og ricotta. 

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Optø spinaten i en gryde med 2-3 spsk vand.
  • 2 Kom løg og hvidløg i og lad simre i 2-3 minutter under omrøring, afkøl.
  • 3 Rør hakket basilikum og ricotta i og smag til med salt og peber.
  • 4 Kom ricottafyld i en sprøjtepose eller plasticpose og klip hul.
  • 5 Fyld rørene med fyldet og læg i en ildfast form.
  • 6 Smelt smørret i en gryde.
  • 7 Ryst mel og mælk sammen og hæld det i gryden sammen med bouillonen.
  • 8 Pisk indtil saucen jævnes.
  • 9 Skru ned for varmen og lad simre under omrøring 4-5 minutter.
  • 10 Drys blåskimmelosten ned i saucen og smag til med salt og peber.
  • 11 Hæld bechamelsaucen over rullerne og lad stå 30 minutter.
  • 12

    Bag cannellonierne i en 225 grader varm ovn i ca. 25 minutter.

  • {{recipeDoneText}} Cannelloni med spinat og to slags ost

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier