Canneloni med spinat og grøn salat med svampefrikassé

Sådan gør du

  • 1 Kødet brunes i 1 spsk olie i en gryde og løg og hvidløg tilsættes.
  • 2 Tomatpuré tilsættes, og det hele svitses ved høj varme.
  • 3 Vin og oregano tilsættes og kødsaucen simrer i ca. 20 min.
  • 4 Spinaten hakkes groft og kommes i kødsaucen. Saucen koges et par min., til spinaten er faldet sammen, og smages til med salt og peber.
  • 5 Lasagnepladerne koges 5 min. i rigeligt letsaltet vand.
  • 6 Pladerne tages op med en hulske og lægges enkeltvis på et rent viskestykke.
  • 7 Pastapladerne skæres i halve på den korte led, så de måler 8 x 8 cm. Kødsaucen fordeles på de halverede pastaplader.
  • 8 Pladerne rulles om fyldet og canneloni´erne lægges tæt med sammenføjningen nedad i et ovnfast fad.
  • 9 Smørret smeltes i en gryde, mel tilsættes og bages godt igennem.
  • 10 Mælk tilsættes ad flere omgange under kraftig piskning.
  • 11 Lad saucen koge i 5 min., mens der piskes i den jævnligt.
  • 12 Saucen smages til med salt og peber og fordeles over canneloni´erne, der drysses med revet parmesan. Canneloni´erne sættes i ovnen ved 200 ° i ca. 15 min. til de er gyldne.
  • 13 Peberfrugterne skæres i strimler.
  • 14 Svampene trykkes tørre i et viskestykke eller køkkenrulle.
  • 15 2 spsk olie varmes på en pande og svampe og peberfrugt svitses et par min. ved høj varme.
  • 16 Varmen dæmpes og hvidvin tilsættes. Lad frikasséen simre i ca. 10 min. Svampefrikasséen smages til med salt og peber og afkøles.Frillice salaten plukkes groft og svampefrikasséen vendes i salaten.
  • {{recipeDoneText}} Canneloni med spinat og grøn salat med svampefrikassé

Opskriften er udviklet af