Cannelloni med fyld af kylling og grønkål i avocadocreme

Sådan gør du

  • 1 Kyllingefileterne skæres i strimler.
  • 2 Halvdelen af olien varmes. Kyllingestrimlerne brunes af to portioner.
  • 3 Grønkålen tilsættes sammen med Provence krydderi. Creme fraiche, avocado og majsstivelse blendes og tilsættes. Fyldet smages til med salt og peber.
  • 4 Lasagnepladerne koges i 3-4 min. og halveres.
  • 5 Fyldet fordeles på lasagnepladerne og rulles på den lange led.
  • 6 Rullerne lægges i et smurt ovnfast fad.
  • 7 Mozzarella fordeles over retten. Fadet dækkes med alufolie og stilles i ovnen ved 225° i ca. 10 min. Alufolie fjernes de sidste min., hvis osten skal brunes.
  • {{recipeDoneText}} Cannelloni med fyld af kylling og grønkål i avocadocreme

Opskriften er udviklet af