Californisk skinke med coleslaw

Sådan gør du

  • 1 Kom skinken i en gryde med kogende vand, så det lige dækker.
  • 2 Bring vandet i kog igen og skum.
  • 3 Kog ved lav varme under låg i ca. 1 time.
  • 4 Kog de vilde ris 10 minutter.
  • 5 Bland de almindelige ris i og lad dem koge med i 15 minutter.
  • 6 Lad dem trække i 15 minutter.
  • 7 Lad risene dryppe af i en sigte.
  • 8 Kom dem i en skål og lad dem afsvale lidt før fintstrimlet bladselleri, rosiner og valnødder blandes i.
  • 9 Pisk dressingen sammen, smag til og hæld den over rissalaten.
  • 10 Hak 1 dl persille, rør det blødgjorte smør sammen med de øvrige ingredienser til glaseringen.
  • 11 Hvis der er svær og fedt på skinken, fjernes det, før sennepsblandingen smøres på skinken.
  • 12 Stil skinken i en 200 grader varm ovn i ca. 30 minutter, til glaseringen er gylden og sprød.
  • 13 Coleslaw: snit kålen fint.
  • 14 Riv gulerødderne groft og skær bladsellerien i tynde strimler.
  • 15 Bland grøntsagerne i en skål.
  • 16 Rør dressingen sammen, smag til og hæld den over grøntsagerne.
  • {{recipeDoneText}} Californisk skinke med coleslaw

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier