Cajun style Entrecote serveret med ”vilde” kartofler og krasse bønner

Sådan gør du

  • 1 Cajun miks: Blend hvidløg, sorte peberkorn, spidskommenfrø, sennepsfrø og havsalt i en elektrisk kaffemølle.
  • 2 Kom blandingen op i en skål og tilsæt resten af ingredienserne.
  • 3 Gnid kødet grundig ind på begge sider med krydderi-blandingen.
  • 4 Jo længere kødet marinerer dets mere smag opnår man.
  • 5 Varm en pande godt op, der passer til kødets størrelse.
  • 6 Tilsæt lidt vindrue kerneolie og dernæst kødet.
  • 7 Steg gyldenbrun på begge sider.
  • 8 Afhængig af kødets tykkelse, vil det tage ca. 3-4 minutter på hver side.
  • 9 Lad entrecoterne hvile 5 minutter inden de serveres.
  • 10
  • {{recipeDoneText}} Cajun style Entrecote serveret med ”vilde” kartofler og krasse bønner

Opskriften er udviklet af