Cajun hakkebøf med syltet chili

Sådan gør du

  • 1

    Bøffer:

    Rør hakket oksekød med syltet chili i tern, paprika, hvidløg og spidskommen.
  • 2 Lad det trække ca. 15 min. i køleskab.
  • 3 Form 4 hakkebøffer og steg dem på en grillpande.
  • 4 Krydr med salt og peber.
  • 5

    Peberkartofler:

    Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og lad dem køle af.
  • 6 Rist kartofler og oliven på en pande i olivenolie med 5 peberblanding og salt.
  • 7 Vend babyspinaten i kartoflerne når de er let gyldne.
  • 8

    Chilisauce:

    Kog sukker, eddike, tomatpure og knust chili sammen.
  • 9 Jævn saucen med lidt majsstivelse udrørt i vand, lad det derefter køle af.
  • 10

    Servering

    Server cajunbøfferne med chilisauce, peberkartofler og groft brød.
  • {{recipeDoneText}} Cajun hakkebøf med syltet chili

Opskriften er udviklet af