Café latte trøffel på marcipanbund

Sådan gør du

  • 1 Dæk bund og kanter i en rugbrødsform med bagepapir og rul marcipanen ud, så den passer i bunden af formen. Tryk marcipanen ned i bunden.  
  • 2 Hak mørk chokolade fint. Kog fløden op i en gryde, tag den af, kom chokoladen i og lad stå. Rør ikke rundt.  
  • 3 Når chokoladen er smeltet, vend forsigtigt rundt. Rør 2 spsk varm, stærk kaffe i lidt efter lidt og herefter den fintmalede kaffe.  
  • 4 Hæld trøffelmassen over marcipanen. Lad den køle af, dæk formen og stil i køleskabet til næste dag.  
  • 5 Tag ud af køleskabet og lad den stå ude i 20 minutter.  
  • 6 Smelt den hvide chokolade i vandbad. Hæld den smeltede hvide chokolade ud over den mørke trøffel i et stribet mønster. Lad stivne og skær i skiver.  
  • 7 Kilde: Krydderiet 4, 2007
  • {{recipeDoneText}} Café latte trøffel på marcipanbund

Opskriften er udviklet af