Cæsarsalat med kylling og granatæble

Sådan gør du

  • 1 Brun kyllingebryst af på panden og krydr godt med salt og peber. Lad derefter kyllingebryst stege færdig i ovnen ved 180 grader i 15 minutter, til det er gennemstegt. 
  • 2 Rør olivenolie, sennep, citronsaft, lidt ansjosolie, salt og peber sammen til en dressing. 
  • 3 Vend romainsalat sammen med dressingen i en skål og anret derefter salatbladene på en tallerken. 
  • 4 Læg stykker af det færdigstegte kyllingebryst og ansjosfileter over salatbladene på tallerkenen. 
  • 5 Drys med ristede sesamfrø. 
  • 6 Læg grønne oliven over salaten. 
  • 7 Afslut med friskrevet parmesan, granatæblekerner og lidt friske krydderurter. 
  • {{recipeDoneText}} Cæsarsalat med kylling og granatæble

Opskriften er udviklet af