Sådan gør du

  • 1 Bland æg, sennep, ansjoser og olie i en foodprocessor.
  • 2 Smag til med peber og stil dressingen til side.Skyl og del romainesalaten i mindre stykker.
  • 3 Skyl og bland rucolaen med romainesalat.
  • 4 Pensl brødet med olivenolie.Tænd for grillen oog læg brødstykkerne på grillen over direkte varme.
  • 5 Rist dem ½-1 min. og vend dem.
  • 6 Rist dem på den anden side ½-1 min.
  • 7 Tag dem af og skær dem i små terninger.Bland kødstykkerne med salaten lige før serveringen.
  • 8 Hæld dressingen på og bland det godt.
  • 9 Drys friskrevet parmesan og brødterninger over og bland det igen forsigtigt.
  • 10 Kom friskkværnet sort peber over til sidst.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Cæsarsalat

Opskriften er udviklet af