Caesar-salat med spidskål og sprød serrano

Energiinformation

  • Energi pr. person 2385 Kj
  • Energi pr. person 570 Kcal
  • Protein 30 %
  • Kulhydrat 38 %
  • Fedt 32 %

Sådan gør du

  • 1 Steg kyllingebrystfileterne på en pande med lidt olie i ca. 8 min. på hver side, til de er gennemstegte. Krydr med lidt salt, peber og et drys karry.
  • 2 Tag kyllingebrystfileterne af panden. Skær serranoskinken i strimler, og steg det sprødt på panden.
  • 3

    Dressing

    Blend parmesan med æggeblomme, ansjos, æbleeddike, citronsaft, dijonsennep og olie. Blend indtil dressingen er jævn i konsistens. Krydr med salt, peber og evt. hvidløg.
  • 4 Snit spidskålen i tynde strimler, og skyl og pluk hjertesalaten.
  • 5

    Anretning

    Skær kyllingebrystfileterne i skiver.
  • 6 Vend spidskål, salat, kylling, stegt serranoskinke, caesar-dressing, ærter, basilikumblade og purløg sammen i en skål, og servér salaten med groft brød.
  • {{recipeDoneText}} Caesar-salat med spidskål og sprød serrano

Tip

Prøv at lave rugbrødscroutoner til at vende i salaten til frokost. Skær rugbrød i små tern, kom dem på bagepapir, dryp med olivenolie, salt, peber og lidt friskplukket timian, og steg dem sprøde i ovnen ved 200 ° i 15-20 min.

Opskriften er udviklet af