Caesar salat med grillet kyllingebryst

Sådan gør du

  • 1 Opvarm ovnen til 200 grader.
  • 2

    Skær skorperne af toastbrødene og skær dem i små terninger. 

  • 3 Bag dem i ovnen 4-5 min., indtil de er gyldne.
  • 4 Bland oregano, salt, peber og citronsaft og vend kyllingebrysterne heri.
  • 5 Spray en grillpande med olie og steg kødet 5 min. på hver side.
  • 6 Skær kødet i skiver.
  • 7 Bland bouillon, mayonnaise og ansjos i en foodprocessor eller blender og kør dressingen glat. Rens salathovedet og bræk det i mindre stykker, Skyl og halver cherrytomaterne.
  • 8 Lige før serveringen blandet salat, tomater og kapers i dressingen, vend det godt.
  • 9 Læg salaten på 4 tallerkner og anret kødskiverne ovenpå.
  • 10 Strø brødcroutoner over og drys evt. lidt parmesanost på.
  • 11

    Men husk, der er mange kalorier i ost.

  • {{recipeDoneText}} Caesar salat med grillet kyllingebryst

Opskriften er udviklet af