Cæsar salat – Cremet salat med kylling og ristede brødtern

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 44 g.
  • Kulhydrater 35 g.
  • Fedt 13 g.
  • Energifor./ pers kcal
  • Fedtenergi 28 %

Sådan gør du

  • 1

    Rør skyr med presset hvidløg, citron og parmesanost og smag til med salt og peber. Stil den på køl. 

  • 2

    Skær brødet i tern. Rist dem på en pande, i 1 spsk. olivenolie, med presset hvidløg, salt og peber. Læg dem til afkøling.

  • 3

    Dup kyllingen tør, krydr med salt og peber og steg den, i olivenolie, først ved høj varme, på begge sider, færdig ca. 7 min. på hver side, ved middelvarme. Lad den afkøle og skær den i skiver. 

  • 4

    Skyl og slyng salaterne tørre. Anret dem i en stor skål og vend dem i dressingen.

  • 5

    Anret den cremede salat med kylling og brødcroutons.

  • {{recipeDoneText}} Cæsar salat – Cremet salat med kylling og ristede brødtern

Opskriften er udviklet af