Butterdejstrekanter med spinat og salattern

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 16 g.
  • Fedt 22 g.
  • Energifor./ pers kcal
  • Fedtenergi 68 %

Sådan gør du

  • 1

    Tænd ovnen på 200 grader. 

  • 2

    Skyl spinaten og kom den i en stor gryde med olie og lidt salt. Lad spinaten blive blød og mør, hvor dan reduceres kraftigt. Læg spinaten i en sigte og tryk væden fra. 

  • 3

    Dræn 24 salattern. 

  • 4

    Rul tærtedejen ud på bagepapiret, der følger med dejen, på en bageplade. Skær med en meget skarp kniv dejen én gang på midten på langs, og to gange på højkant, således, at der fremkommer 6 firkanter. Disse skæres i trekanter. 

  • 5

    Fordel spinaten i midten af hver trekant. Læg to salattern øverst. 

  • 6

    Stil pladen i ovnen i ca. 12 minutter, til dejen har løftet sig og er gylden.

  • {{recipeDoneText}} Butterdejstrekanter med spinat og salattern

Tip

VED 450 GRAM BUTTERDEJ

Opskriften er udviklet af