Butterdejsstænger med chorizo

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 22 g.
  • Fedt 34 g.
  • Energifor./ pers kcal
  • Fedtenergi 71 %

Sådan gør du

  • 1

    Tænd ovnen på 200 grader. 

  • 2

    Skær 36 tynde skiver chorizo. 

  • 3

    Rul tærtedejen ud på bagepapiret, der følger med dejen, på en bageplade. Skær med en meget skarp kniv dejen på højkant til 9 stænger. 

  • 4

    Fordel 4 skiver pølse på hver stang.

  • 5

    Stil pladen i ovnen i ca. 12 minutter, til dejen har løftet sig og er gylden.

  • 6
  • {{recipeDoneText}} Butterdejsstænger med chorizo

Tip

Energiberegning: VED 450 GRAM Butterdej

Opskriften er udviklet af