Butterdejssnitter med hindbær

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein g.
  • Kulhydrater g.
  • Fedt g.
  • Energifor./ pers kcal
  • Fedtenergi %

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader. 
  • 2 Rul tærtedejen ud på bagepapiret, der følger med dejen, på en bageplade. Skær med en meget skarp kniv dejen én gang på midten på langs, og to gange på højkant, således, at der fremkommer 6 firkanter. Disse skæres i trekanter.
  • 3 Læg hindbær midt på hver trekant. 
  • 4 Stil snitterne i ovnen i ca. 12 minutter, til dejen har løftet sig og er gylden. 
  • 5 Kom flormelis i en lille sigte og slå den på hånden, så der fremkommer et let drys.
  • {{recipeDoneText}} Butterdejssnitter med hindbær

Opskriften er udviklet af