Butterdejssnitter med blå ost

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 23 g.
  • Fedt 32 g.
  • Energifor./ pers kcal
  • Fedtenergi 70 %

Sådan gør du

  • 1

    Tænd ovnen på 200 grader. 

  • 2

    Skær osten i 12 tern. 

  • 3

    Rul tærtedejen ud på bagepapiret, der følger med dejen, på en bageplade. Skær med en meget skarp kniv dejen én gang på midten på langs, og to gange på højkant, således, at der fremkommer 6 firkanter. Disse skæres i trekanter.

  • 4

    Læg de 12 ostetern midt på de 12 trekanter.

  • 5

    Stil snitterne i ovnen i ca. 12 minutter, til dejen har løftet sig og er gylden. 

  • 6

    Kværn peber over.

  • {{recipeDoneText}} Butterdejssnitter med blå ost

Opskriften er udviklet af