Sprød butterdej med krydret oksekød og feta

Sådan gør du

  • 1 Steg oksekød på panden. Krydr med hvidløg, spidskommen, paprika og oregano. 
  • 2 Hak rødløg, frisk tomat og halvdelen af den angivet mængde af selleri og kom det hele på panden. Krydr med salt og peber. 
  • 3 Tilsæt limesaft til oksekødet på panden og lad det hele koge ind ved høj varme. 
  • 4 Del den færdiglavede butterdej i det antal serveringer, du skal have til. 
  • 5 Fyld hvert stykke butterdej med oksekødet fra panden og stykker af frisk feta. Rul butterdejen sammen om oksekødet og læg derefter rullerne i en foliebakke eller et ovnfastfad. Husk at komme lidt olie i bakken eller fadet, så butterdejen ikke sidder fast. 
  • 6 Varm butterdejsrullerne i ovnen ved 220 grader i 20 minutter. 
  • 7 Når butterdejsrullerne er færdige, serveres de med en let salat af bønnespirer, den resterende mængde selleri skåret i fine skiver og citronsaft. 
  • {{recipeDoneText}} Sprød butterdej med krydret oksekød og feta

Opskriften er udviklet af